MIKROEDUKACIJA

Učenje u mikrodozama - jer je veliku količinu sadržaja lakše progutati i jer je raspon pažnje manji nego ikad. Prilagodite se svojoj publici. 

Image

Simulacije

Vođene simulacije procesa, alata, usluge ili proizvoda. Digitalna transformacija počinje digitalnom adopcijom alata. Neka vašim zaposlenicima bude lakše naučiti novi alat, a vašim klijentima uslugu ili proizvod. 

Image

Interaktivne upute

Kako sastaviti stolac ili lego kocke,  koji programirati perilicu , televizor ili bojler i kako napraviti espresso na tvom novom aparatu za kavu.

Image

Interaktivni video

Situacijsko učenje s vlastitim odabirom: kako se ponašati s novim klijentom, kako reagirati na prigovor ili agresivnog kupca

Image

Virtualni asistent

Napravite virtualnog prodavača koji će sve objasniti sam ili virtualnog agenta korisničke službe koji ima odgovore na sva pitanja. Olakšajte posao svojoj prodaji ili korisničkoj službi. 

Image

Interaktivne prezentacije

Svi znamo da su obične prezentacije dosadne. Napravite interaktivnu prezentaciju koju će vaša publika istraživati sama i pritom se zabavljati. 

Image

eksplanatorne animacije

Ako želite poslati bitnu informaciju velikom broju ljudi, a niste sigurni da će biti percipirana - jednostavno napravite animaciju i objasnite što želite kroz animirane likove. 

Image