DIGITALNA EDUKACIJA

Inovativan didaktički sadržaj za brzu, jednostavnu i efikasnu distribuciju znanja: zaposlenicima, klijentima i zajednici

PREKO
0 +
EDUKACIJA

Razne forme digitalnog edukacijskog sadržaja primjenjuju se u različitim kontekstima, ovisno o tome trebate li edukaciju za onboarding, edukaciju o tome kako koristiti alate, edukaciju o usklađenosti sa legislativom, prijenos znanja o proizvodima ili uslugama, uvođenje novih procesa i organizacija, razvoj "mekih" vještina ili pak nešto sasvim treće. Pogledajte kakve tipove edukacijskog sadržaja izrađujemo:

MIKROEDUKACIJA

Veliku količinu sadržaja lakše je probaviti u mikrodozama, između ostalog  jer je i raspon pažnje manji nego ikad. Prilagodite se svojoj publici. 

Image

Simulacije

Vođene simulacije procesa u alatima poput CRM-a, ili simulacije vaše usluge ili proizvoda. Digitalna transformacija počinje digitalnom adopcijom alata. Neka vašim zaposlenicima bude lakše naučiti novi alat, a vašim klijentima uslugu ili proizvod. 

Image

Interaktivne upute

Kako sastaviti stolac ili lego kocke,  koji programirati perilicu , televizor ili bojler i kako napraviti espresso na tvom novom aparatu za kavu.

Image

Interaktivne prezentacije

Svi znamo da su obične prezentacije dosadne. Napravite interaktivnu prezentaciju koju će vaša publika istraživati sama i pritom se zabavljati (klik na sliku za pregled)

eksplanatorne animacije

Ako želite poslati bitnu informaciju velikom broju ljudi, a niste sigurni da će biti percipirana - jednostavno napravite animaciju i objasnite što želite kroz animirane likove (klik na sliku za pregled)