Šest savjeta za brži napredak uz Rise 360

Rise 360 je internetski softver koji radi kroz preglednik bez potrebe za programiranjem i omogućuje vam vrlo brzo i potpuno lako stvaranje elegantnih i responzivnih modula za e-učenje.

Redovitim dodavanjem novih značajki, Rise 360 ​ je uistinu alat iz snova za svakoga tko dizajnira i razvija tečajeve za učenje! U ovom ćemo se članku usredotočiti na značajke koje će vam omogućiti da stvarate još brže.

1. Upotrijebite predloške Rise 360 ​​za brzo stvaranje tečajeva o uobičajenim temama

HR odjel treba stvoriti novi tečaj za planiranje umirovljenja – temu o kojoj vrlo malo znate – i to će im trebati brzo, za sljedeće razdoblje zapošljavanja.

Evo rješenja: umjesto da sve radite od nule, uštedite vrijeme koristeći predloške Rise 360.

Ovi prilagodljivi predlošci pokrivaju niz uobičajenih tema na radnom mjestu. Svaka lekcija već sadrži blokove sa sadržajem, savjetima i interaktivnim aktivnostima koji će vam pomoći da brzo napravite učinkovite i zanimljive tečajeve. Budući da je cijela struktura tečaja pripremljena za vas, samo morate unijeti svoj sadržaj i slike, a Rise 360 ​​ će učiniti sve ostalo!

2. Pojednostavite razvoj tečaja blokovima predložaka

Što ako želite prilagoditi module za lekciju, a zatim te blokove koristiti kao predloške za druge lekcije u tečaju?

 S Rise 360 blokovima za učenje možete pretvoriti bilo koji blok ili skup blokova koje stvorite u model koji se može ponovno upotrijebiti.

Predlošci blokova vrlo su korisni bez obzira radite li samostalno ili u timu. Ako radite sami, shvatit ćete da vam spremanje postojećih blokova koje ste već osmislili kao predloške omogućuje brzu ponovnu upotrebu ovog sadržaja i na drugim tečajevima.

Ako radite timski, ako se pretplatite na Articulate 360 Teams, predloške blokova možete podijeliti i sa svojim kolegama kako biste mogli ponovno koristiti sav sadržaj i izrađivati ​​obrasce sa dosljednim izgledom.

3. Uštedite vrijeme stvaranjem više obrazaca

Ako koristite Articulate 360 ​​Teams, znajte da je jedna od najzgodnijih značajki zajedničko stvaranje u Rise 360-u. Pomoću ove značajke možete pozvati druge korisnike Articulate 360 ​​Teams da rade s vama na vašim tečajevima. Možete zamoliti svoje zaposlenike da istodobno rade na različitim predavanjima ili naizmjence rade na istoj lekciji kako bi je usavršili i stvorili tečajeve u rekordnom vremenu

4. Upravljajte povratnim informacijama internih i vanjskih stručnjaka s Articulate Review 360

Prikupljajte komentare svih zainteresiranih strana za Rise 360 ​​na Articulate Review 360 . Ovaj vam program omogućuje da slijedite njihove bilješke i odgovore te označite komentare kao riješene ili pregledane nakon unošenja potrebnih promjena.

5. Organizirajte svoje obrasce u mape

Datoteke su pravi resurs za upravljanje materijalima na računalu. Možete organizirati Rise 360 ​​module u mape na svojoj prilagođenoj nadzornoj ploči.

Kao i sve ostalo u Rise 360, mape su izuzetno jednostavne za upotrebu.  Stvarajte, preimenujte ili izbrišite mapu, premjestiti module u mape ili ih izbrišite iz mape itd…

6. Uštedite vrijeme u nekoliko klikova pomoću izbornika Rise 360

Volim pametne značajke koje mi štede klikove i vrijeme. A Rise 360 ​​ih je pun.

Na primjer, na nadzornoj ploči Rise 360 ​​pređite mišem preko prostora u gornjem desnom dijelu naslova obrasca dok ne vidite elipsu. Kliknite ga i vidjet ćete izbornik s praktičnim funkcijama kao što su “Pošalji kopiju” i “Duplikat”.

Čak i kad ste u izborniku svog modula Rise 360, primijetit ćete elipsu pored svake lekcije.  Kliknite na nju da biste vidjeli opcije poput “Kopiraj u drugi tečaj”, “Promijeni ikonu”, “Duplikat” i “Izbriši”.

Blokovima za učenje dodani su i padajuće izbornici koji će vam pomoći da brzo promijenite izgled blokova za učenje. Ovi padajući izbornici pomažu da dostupnost vašeg sadržaja bude još lakša i brža.

Želite isprobati nešto što ste ovdje naučili, ali nemate Articulate 360? Obratite nam se bez oklijevanja, stojimo na raspolaganju za sva vaša pitanja.